Blogpaus

Jag har länge funderat på att ta en bloggpaus. Ibland sinar inspirationen att skriva och det känns mest som om jag bara skriver samma sak hela tiden. Sen hur länge jag har paus, det vet jag inte. Ibland när jag haft det förut har jag varit tillbaka på en vecka. Nån gång nån månad tror jag. Jag får se hur det blir denna gången.

Status då, hur mår jag just nu i skrivande stund? Magen = bra. Faktiskt. Hade lite känningar på höger sida igår, men idag är det bättre. Tyvärr har jag huvudvärk istället, det som jag sällan har, men som jag tycker komma oftare och oftare. Operationen verkar ha gått jättebra, precis som förra gången. Har väl långsamt börjat smälta det där med att njuren var angripen, men det finns en plan kring det och ev en ny operation till hösten med tarmspecialister.

Jag svettas och fryser om vartannat. Det beror på hormonerna, primolut nor som jag börjat med. Har ätit dom drygt 10 dagar nu och biverkningarna är just svettningar. Har även fått lite acne också, så himla trist. Hoppas det är övergående och att det försvinner.

Ryggen är som den är. Har konstant ont i ryggen, men nu är jag så van vid det att jag nästan inte tänker på det.

Tinnitusen har blivit värre. Det brusar i öronen konstant, dygnet runt. Jag försöker inte hetsa upp mig för det, men det är påfrestande, speciellt om jag ligger och läser en bok. Då har jag tyst och då hörs det mer. Det är inte lika jobbigt om TV:n är på, då försvinner bruset i ljudet.

Har börjat minska ner på oxynormen. Tar en halv på förmiddagen och ska göra likadant på kvällen. På detta sätt minskar jag alla utsättningssymptom, eftersom jag inte orkar med mer symptom just nu. Det blir toppenskönt när jag slipper dom helt. Efter det finns det en möjlighet att jag slopar tradolanet också. Tänk vad härligt det vore.

Så ni får ha det så bra så hörs vi igen.

På återseende 🙂

Annonser

6 tankar om “Blogpaus

  1. När jag äntligen fick en diagnos efter flera år av smärta beslöts om operation. På egen begäran tog man bort hela livmodern och jag har sedan varit 98 procent smärtfri Det bästa jag gjort.

    • Vad härligt för dig. Jag har haft den diskussionen många gånger med min läkare, men eftersom jag har så mycket endo på andra organ skulle det förmodligen inte hjälpa i mitt fall. Men vi får se, diskussionen fortsätter.
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s