Äntligen fredag igen

Men gud så fort veckorna går. Nu är det fredag IGEN, och imorgon kan jag sova ut. Så skönt, det är jäkligt jobbigt när klockan ringer på mornarna alltså. Jag vill bara inte gå upp.

Annars mår jag hyfsat bra. Har en ganska bra, jämn energinivå, börjar komma tillbaka. Lyssnar på min kropp mycket mer än tidigare och det ger resultat. Mindfulnes kör jag varje dag. Har nästan blivit beroende av det. Då kör jag en kropps-scanning som jag lyssnar på. Finns att hitta på bibban eller youtube om man är intresserad. Och det hjälper. Mot smärtan och energilösheten. Mår också bra när jag tar mina B12sprutor en gång i veckan har jag märkt. Blir mer jämn i energin, inte riktigt lika djupa dippar.

Så igår hade jag lite energi över t o m, så jag passade på att putsa fönsterna. Det har inte gjorts på minst två år, så nu skiner dom fantastiskt fint i vardagsrummet. Jag tar ett rum i taget. Lillan hjälpte mig sen att dammsuga och moppa golv, gå ut med soporna och plocka iordning i köket. Hon är så duktig så jag köpte en Ben & Jerry till henne på kvällen. Mums 🙂

Imorgon blir det lite grillning om vädret håller i sig och söndagen ser ut att bli häng i Slottskogen med en kompis, också om vädret håller i sig. Annars kan man ju alltid ses på ett café 🙂

Kvällen kommer bestå av lets dance-finalen och förhoppningsvis orkar jag hålla mig vaken eftersom jag ska få akupunktur i em.

Ha en skön helg!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s