Underbar dag

Jag har haft en helt underbar eftermiddag idag. Gick till jobbet och det gick bra. Fick en liten släng av yrsel, men det gick över sen, tror att jag var hungrig helt enkelt. Sen gick jag och fikade med finaste M och dottern A. Helt underbart att ses och vi hängde hela eftermiddagen. Tog en liten promenad i solen till en lekplats där A fick springa av sig lite. Stod med solen i ansiktet en stund och kände åter att livet är värt att leva.

Just nu är jag så himla nervös inför torsdag, då mitt efterlängtade läkarbesök skall ske. Jag har ju väntat sedan i höstas, och nu närmar det sig. Hoppas att det går bra och att det kommer finnas en plan. Ja, jag kan inte göra något åt det förräns på torsdag, så det är väl lika bra att försöka släppa det.

Dagen idag var en bra dag i alla fall, och det är så viktigt att berätta om det också. Hoppas verkligen att framtiden ser ut så här, det vore fantastiskt.

Kom hem för en stund sen och de höll på att bila i lägenheten intill, så det var bara på med hörselkåporna och se glad ut. Phu, det kommer bli tufft. Får fly dagarna hem till olika kompisar eller familjen 🙂 Efter 16.00 är det i alla fall tyst.

Nu blir det lite häng i soffan, en kopp te och en dusch, då vattnet var avstängt imorse.

Ha en bra vecka 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s