En lång dag

Ja, idag har det verkligen varit en lång dag. Jag har haft extremt många möten inbokade denna veckan, och imorse var jag hos min läkare. Det var ett jättebra samtal, och jag kom till en insikt. Behöver bara grunna lite på den först, så ska jag skriva mer om den sen.

Jag blev sjukskriven i 2 månader till. Nu gäller det bara att jag får pengarna, för annars orkar jag inte överklaga. Det är så fruktansvärt jobbigt att inte ha pengar och att veta att för varje dag som går så förlorar jag en a-kassedag.

Jag har varit på ett underbart härligt möte med tjejerna i endometriosföreningen. Och man bara häpnar över de historier de är med om. En sak kan man i alla fall konstatera – den svenska sjukvården fungerar INTE!!

Är så trött nu så detta blir tyvärr allt.

Gonatt för ikväll

Annonser

8 tankar om “En lång dag

 1. Jag har tänkt på dig hela dagen och hoppas att det gått bra med alla bokade möten.
  Tänker på dig och sov gott nu. I morgon en ny dag att ta itu med. Kram

 2. Tänkte med på dig o ditt läkarbesök idag och hoppas att ditt besök gick bättre än mitt… om inte annat får vi fortsätta åka på pensionärsplatsen på bussen 😉

 3. Håller mina tummar (och lillans) för att du ska dina pengar. Blir så arg på FK när jag hör det här!

  Skönt för dig med bra läkarsamtal och möte med tjejerna. Å sov så gott nu.

  Stor kram

 4. Tack! Jag håller också mina tummar, alla jag har 🙂 Jaghoppas också, men det ser mörkt ut och det grundar jag på hur dom formulerade det i brevet…

  Kram

 5. Vad skönt det låter med det där mötet… Önskar att jag också kunde gå på dom. Dock är jag inte medlem och kommande månad har jag inga pengar.. Så det får väl vänta. Men, sen så fort jag har pengar, då ska jag också bli medlem. Vad gör ni på era träffar??

  Kramar

  • Du kommer gå dit så småningom 🙂 Vi brukar ha olika teman, tex kost o häsla, sex, anhörigträffar (där man tar med sig tex sin kille eller föräldarar), barnlöshet och IVF, självkänsla och självförtroende, läkare och mediciner, hur det är att leva med sjukdomen helt allmänt. Ibland har vi inget tema, då pratar vi ”fritt”. Och det är alltid full fart på diskutionerna. Sist pratade vi om FK, hur orättvist det är att en del får pengar och andra inte….
   Innan jul hade vi knytkalas-julbord. Det var trevligt 🙂
   Det är så otroligt givande att dela detta med andra.

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s